OVER REMIE

Transport & Kraanverhuur in Breda

OVER ONS

ONZE ACHTERGROND

Wat ruim 40 jaar geleden begon als metaalbewerkingsbedrijf, is nu gegroeid tot 1 van de bekendste bedrijven voor transport & kraanverhuur in Breda. Zo begon het ooit met een impulsieve aankoop van een tweedehands kraan op een veiling. Wat toen een geweldig idee leek, bleek later de grootste rampenkraan ooit te zijn. Na veel reparaties, lekkende olie en talloze storingen besloten we om afscheid te nemen van deze kraan. 

Ondanks alle ellende, zorgde deze kraan alsnog voor meer interesse in de wereld van verticaal transport en besloten we om met al het spaargeld van de familie Remie een nieuwe kraan aan te schaffen. Wat toen nog als hobby werd beschouwd is vervolgens uitgelopen tot een arsenaal van 20 kranen, 22 machinisten en 1 van de grootste bedrijven voor transport & kraanverhuur in Nederland.

Kabine Telescoopkraan
Torenkraan Met Donatiebord
Torenkraan Met Donatiebord

OVER ONS

ONZE PASSIE & MOTIVATIE

Wat dit werk zo leuk maakt is de uitdaging en onbekendheid waar we dagelijks mee werken. Als kraanmachinist is maar 1 ding duidelijk en dat is wanneer je moet beginnen. Het is geen 9 tot 5 baantje waar je vaste taken, pauzes en uren hebt. Iedere dag is weer iets nieuws en dat is wat dit werk zo leuk maakt. 

Onze motivatie zit hem dan ook in het voldoen van de wensen van onze klanten. Juist wanneer iets onmogelijk lijkt, zoeken wij naar een oplossing om dit mogelijk te maken. Zo is geen 1 klus voor ons te gek, groot of klein, moeilijk of makkelijk, met onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze zorgen wij dat uw project zo vloeiend mogelijk verloopt. 

OVER ONS

ONZE WERKWIJZE

Bij Remie staat veiligheid en professioneel vakmanschap op nummer 1. Met onze jarenlange ervaring en goed opgeleide machinisten zorgen wij er voor dat ieder project 100% nauwkeurig wordt afgerond. Van bouwprojecten naar huiselijke klusjes, wij zorgen dat onze klanten 100% tevreden achter worden gelaten.

Omdat het bij hijswerk erg belangrijk is om alle details te weten, houden wij van een goede communicatie. Zo zullen we regelmatig telefonisch contact hebben  en komen wij ook persoonlijk langs op de locatie van het project om te redeneren of er eventuele aanpassingen nodig zullen zijn. Wij zijn de experts en zullen er dus voor zorgen dat alles goed geregeld is voor we aan de slag gaan.

Project Banden
Remie Kranen Busje
1
Werkzaam Sinds
1
Projecten
1
Werknemers
1
Voertuigen
Vrachtwagen 4

TRANSPORT

Mobiele Torenkraan Over Ons

KRAANVERHUUR

Vrachtwagen 4

TRANSPORT

Mobiele Torenkraan Over Ons

KRAANVERHUUR

BEL ONS!

Tel. 076-548 66 41 | Gsm. 06-10-90 9477

BEZOEK ONS!

Overemer 6, 4824 AH, Breda

BEL ONS!

Tel. 076-548 66 41 
Gsm. 06-10 90 9477

BEZOEK ONS!

Overemer 6, 4824 AH, Breda