DIENSTEN

DE VOERTUIGEN DIE ONS DRAAIENDE HOUDEN

TORENKRAAN

Wij beschikken over een aantal mobiele torenkranen. Deze kranen worden onder andere gebruikt in de bouwsector en constructie, maar ook voor het hijsen van jacuzzi’s en zwemspa’s. Omdat al onze kranen mobiel zijn, zijn ze snel en makkelijk op de locatie.

Torenkraan profiel

TELESCOOPKRAAN

Wij beschikken over meerdere mobiele telescoopkranen. Deze kranen zijn voor alle mogelijke hijswerkzaamheden, van het plaatsen van een dakkapel tot het (ver)plaatsen van een complete technische installatie. Ook zijn deze kranen compacter dan de torenkraan en is installatie snel geregeld.

Telescoopkraan profiel

AUTOLAADKRAAN

We beschikken over een groot aantal voertuigen, waaronder autolaadkranen. Dit voertuig is een uitermate geschikt middel om te laden en lossen, maar ook om specifiek hijswerk opdrachten op locatie te verrichten zoals het monteren van glas of houtwerk.

Autolaadkraan profiel

TRANSPORT

Bij Remie bieden we ook de mogelijkheid om uw goederen te transporteren. Hierbij maken we gebruik van onze laadkranen en is het ook mogelijk om de goederen te laden en/of lossen. Verder beschikken we ook over de benodigde certificaten om gevaarlijke stoffen te vervoeren.

Transport profiel

MOBIELE TORENKRAAN

SK375-AT3 Torenkraan

Onze SK375 torenkraan is een compacte 3 asser die gemakkelijk op de weg kan rijden en in moeilijk bereikbare plaatsen past. Onze SK375 torenkraan is de ideale keuze voor hijswerkzaamheden met betrekking tot de woningbouw en constructie maar wordt ook regelmatig ingezet bij kleinere klusjes zoals het tillen van jacuzzi’s en zwemspa’s. Met de SK375 kunnen we makkelijk van grotere hoogtes meekijken tijdens de werkzaamheden zodat we duidelijk overzicht houden van de omstandigheden en zorgen dat alles veilig verloopt. 

SK597-AT4 Torenkraan

Onze SK597 torenkraan is in principe de SK375, maar dan met een schepje er bovenop. Zo kan de SK597 tot een maximale last van 7.000 Kg hijsen (2.000 Kg meer dan de SK375) en heeft die een maximale hijshoogte van 58,1 meter (23,2 meter meer dan de SK375). Een voorbeeld van de werkzaamheden van deze kraan hebben ook betrekking tot hijswerkzaamheden in de woningbouw en constructie, maar dan wordt deze kraan ingezet bij grotere projecten. 

MOBIELE TELESCOOPKRAAN

LTM1100/5.2 Telescoopkraan

De LTM1100 telescoopkraan is een erg veelzijdige kraan die voor veel verschillende opdrachten word gebruikt. Enkele voorbeelden hiervan zijn het hijsen van luxe chalets, het hijsen van tankwagons voor inspectie, het monteren van betonnen prefab woningen en alle andere hijswerkzaamheden in mobiele telefonie, woningbouw en industrie. Ook word deze kraan vaak ingezet voor hijswerk dat op of over woningen heen moet.

LTM1050/3.1 Telescoopkraan

Onze LTM1050 Telescoopkraan is een prima keuze voor hijswerkzaamheden in de woningbouw en constructie. Deze kraan is makkelijk vervoerbaar, is functioneel in erg krappe omstandigheden en is snel opgezet. Onze LTM1050 kan een maximale hoogte van 54 meter bereiken en een maximale laad capaciteit van 50 ton behalen.

LTC1050/3.1 Telescoopkraan

DE LTC1050 is een identieke kraan die wij niet zouden kunnen missen in ons arsenaal. Deze kraan blinkt uit in zijn functionaliteit om in erg kleine ruimtes te kunnen werken. Met de afneembare bumper en verstelbare cabine die 7 meter hoog kan komen s deze kraan de beste keuze in zeer krappe ruimtes. Ook is deze kraan op afstand te besturen en dus echt een machine voor op de ‘vierkante meter’. 

LTM1150/6.1 Telescoopkraan

De LTM1150 telescoopkraan is onze enige 6-asser waar we over beschikken. Deze kraan wordt vooral ingezet bij het laden en lossen van zware machines, het plaatsen van zware betonnen delen en biedt assistentie bij het onderhouden van havenkranen. Met de juiste benodigdheden kan deze kraan een maximale haakhoogte van 92 meter bereiken.

LTM1055/3.1 Telescoopkraan

Onze LTM 1055 telescoopkraan is de enige kraan bij Remie die niet beschikt over een jib. Deze kraan word vaak ingezet voor het rooien van bomen of andere werkzaamheden met krappe opstelmogelijkheden. Hierbij komt de variobase (automatische stempelbewaking) goed tot zijn recht. 

AUTOLAADKRAAN

Hybride Autolaadkraan

De plug-in hybride Scania met autolaadkraan is het nieuwste voertuig in onze vloot. Dit prachtige voertuig kan zowel elektrisch hijsen als elektrisch rijden. Ideaal voor het emissie-vrij werken in de binnensteden. Deze kraan beschikt over een Fly-jib, waardoor het bereik van de kraan vergroot kan worden. De hybride oplossing is in gebruik genomen, om de CO2-voetafdruk te verlagen. Interesse? Vraag een offerte aan.

100tm Autolaadkraan

Deze 100tm ALK beschikt over een Fly-jib/Glas-jib/Glaszuiger /Opsteker en uitschuifbare aanhangwagen. Deze autolaadkraan is dan ook ideaal voor het verplaatsen van keten en/of containers met een lengte van 6 + 8 meter en een maximaal gewicht van 10 ton. Ook wordt deze autolaadkraan ingezet voor het vervoeren en monteren van houtdelen bij bijvoorbeeld dakopbouwen en het monteren van stalen trapdelen in diverse gebouwen.

TRANSPORT

Transport

Bij Remie bieden we ook de mogelijkheid om uw goederen te transporteren. Hierbij maken we gebruik van onze autolaadkranen en bieden wij dan ook de mogelijkheid om de goederen voor u te laden en lossen. Het bereik van deze kraan gaat tot 33 meter hoog en tot een maximale last van 100TM. Ook zijn onze kranen inzetbaar voor het transporteren van gevaarlijke stoffen en beschikken we hierbij over de benodigde certificering.

BEL ONS!

Tel. 076-548 66 41 
Gsm. 06-10 90 9477

BEZOEK ONS!

Overemer 6, 4824 AH, Breda

BEL ONS!

Tel. 076-548 66 41 | Gsm. 06-10-90 9477

BEZOEK ONS!

Overemer 6, 4824 AH, Breda